Gå direkt till innehåll
Mitsubishi Electric med Trygghetsförsäkring i 10 år!

Pressmeddelande -

Mitsubishi Electric med Trygghetsförsäkring i 10 år!

Mitsubishi Electric kan nu erbjuda en försäkring som innebär trygghet i upp till 10 år. Försäkringen gäller för juridisk person och förutsättningen för att försäkringen skall gälla är att kyl-/värmepumpsanläggningen har ett årligt serviceavtal som fullföljs.

Som ett led i att utveckla trygghet, service och miljöarbetet kan Mitsubishi Electric nu tillhandahålla denna trygghetsförsäkring. Försäkringen kommer från Arctic genom Kyl & Värmepump Importörerna som arbetar med att stärka importörens roll på den svenska kyl- & värmepumpsmarknaden.

Mitsubishi Electric har sedan tidigare 5-års garanti på alla sina produkter mot konsumentmarknaden och har arbetat aktivt med sitt miljöarbete. Bland annat ”Eco Changes” som tagits fram för att representera företagets syn på miljöledning, och åtagande att ständigt sträva efter en grönare framtid. Därtill har företaget även fått miljömärkningar som Ecolabel som betecknarprodukteroch tjänstermed överlägsenmiljöprestanda samt ISO 14001.

Extra trygghet
Idag följer 2 års garanti/ansvar för fel från Mitsubishi Electric när du som juridisk person köper en kyl-/värmepumpsanläggning. För att du skall få en extra trygghet kan du nu teckna försäkring efter de första två åren till totalt 10 år. I samband med installationen kan du direkt teckna till ytterligare 3 år. När det har gått 5 år kommer du sedan att få en möjlighet till årlig förnyelse upp till hela 10 år.

Försäkringen gäller för juridisk person och förutsättningen för att försäkringen skall gälla är att kyl-/ värmepumpsanläggningen har ett årligt serviceavtal som fullföljs. Registreringen utförs av återförsäljaren/installationsfirman inom 3 månader räknat från slutbesiktningen av installationen. När registreringen är gjord skickas ett försäkringsbrev från Arctic. Där framgår försäkringsperiod och villkor.

Villkor
Försäkringen gäller vid maskinskada och ersätter den självrisk och det åldersavdrag som fastighetsförsäkringen gör avdrag för vid en skada på kyl-/värmepumpsanläggningen. Om reparationskostnaden inte överstiger självrisken hos fastighetsförsäkringen ersätter trygghetsförsäkringen hela beloppet med en självrisk om 1000 kr. För mer information se villkoret på www.arctic.se/kvi. Försäkringsbolag och försäkringsförmedlare står under Finansinspektionens tillsyn.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Mitsubishi Electric Sverige tillhör Mitsubishi Electric B.V. och ansvarar för försäljning och support av egna klimatprodukter, såsom värmepumpar och luftkonditionering, i Sverige, Finland, Danmark och de baltiska länderna.

Huvudkontoret ligger i Stockholm med säljkontor i Göteborg och Lund. I Norden har företaget varit verksamma i mer än 30 år och har 63 personer anställda.

www.mitsubishielectric.se

Presskontakt

Patrik Ek

Patrik Ek

Affärsområdeschef Sverige

Relaterat innehåll