Gå direkt till innehåll
Mitsubishi Electric utökar med en ny försäljningsingenjör

Pressmeddelande -

Mitsubishi Electric utökar med en ny försäljningsingenjör

Mitsubishi Electric växer så det knakar och kan nu meddela att företaget utökar med en ny försäljningsingenjör.

Stockholmskontoret har i april fått utökning av en ny försäljningsingenjör, Mathias Strömberg. Mathias har i grunden el och teletekniker med löpande utbildningar inom sälj, har jobbat i flera olika branscher men har de sista 20 åren jobbat som säljare.

Mathias kommer närmast från Tesab-företaget NKI KYL i Örnsköldsvik, där har sedan 2006 jobbat med ansvar för värmepumpar och komfortkyla. På frågan om hur han ser på sin kommande tid på Mitsubishi Electric svarar han att möjligheterna är utomordentliga, med ett starkt varumärke, bra produkter och en utomordentlig organisation, jag har medarbetare med stora kunskaper som kan hjälpa mig i min nya säljroll.

Mathias Strömberg kommer att arbeta som försäljningsingenjör där hans region i Sverige framförallt kommer att bestå utav norra Norrlandsdistriktet vilket är från Sundvall till Polcirkeln. Han syn på regionen är inte bara att den till ytan är stor men att det också finns en mycket stor utvecklingspotential. Det han menar är att Mitsubishi Electric nu med sin närvaro kommer att kunna ge befintliga och nya kunder mer hjälp med stora och små projekt hela vägen till avslut.

Han ser ljust på möjligheterna att skapa nya kontakter och med tanke på Mitsubishi Electrics starka varumärke och organisation kommer detta naturligtvis ge våra kunder nya möjligheter att utveckla sin verksamhet och försäljning tillsammans med oss och vårt produktsortiment.

Mathias kommer att utgå ifrån Örnsköldsvik där han bor med sin familj. På fritiden trivs han med att tillbringa sina vintrar i fjällen med att fiska och åka skoter och han poängterar också att sommaren tillbringar han i Sveriges finaste skärgård, och då menar han inte Stockholms eller Göteborgs skärgård utan Höga kusten.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Mitsubishi Electric Sverige tillhör Mitsubishi Electric B.V. och ansvarar för försäljning och support av egna klimatprodukter, såsom värmepumpar och luftkonditionering, i Sverige, Finland, Danmark och de baltiska länderna.

Huvudkontoret ligger i Stockholm med säljkontor i Göteborg och Lund. I Norden har företaget varit verksamma i mer än 30 år och har 63 personer anställda.

www.mitsubishielectric.se

Presskontakt

Anna Sjöström

Anna Sjöström

Presskontakt Head of Marketing

Relaterat innehåll