Gå direkt till innehåll
Mitsubishi Electric lanserar MELControl

Pressmeddelande -

Mitsubishi Electric lanserar MELControl

Nu lanserar Mitsubishi Electric nyheten MELControl som gör att du kan styra din värmepump eller luftkonditionering med WiFi. Både i villan och i sommarstugan, även där du saknar internetuppkoppling!

Vill du kunna styra din värmepump eller luftkonditionering på distans via WiFi i sommarstugan? Saknar du internetuppkoppling där? Med Mitsubishi Electrics MELControl är detta inte längre ett problem! MELControl innehåller en trådlös router (D-Link) och MELCloud. Med denna trådlösa router och ett SIM-kort får du internetuppkoppling i ditt hus och kan då styra din värmepump tillsammans med MELCloud. Det enda du behöver är ett SIM-kort.

MELControl fungerar tillsammans med MELCloud, en WiFi-app, där du enkelt kontrollerar din värmepump eller luftkonditionering. Oavsett om du är ute på språng eller kopplar av i soffan. MELCloud ger användaren en bekymmersfri kontroll av sin värme samt tillgång till viktig information om värmepumpens drift i appen, såsom temperatur och driftstörningar. Att kontrollera din Mitsubishi Electric-utrustning har aldrig varit enklare och är nu möjlig via din PC, surfplatta och/eller smartphone.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Mitsubishi Electric Sverige tillhör Mitsubishi Electric B.V. och ansvarar för försäljning och support av egna klimatprodukter, såsom värmepumpar och luftkonditionering, i Sverige, Finland, Danmark och de baltiska länderna.

Huvudkontoret ligger i Stockholm med säljkontor i Göteborg och Lund. I Norden har företaget varit verksamma i mer än 30 år och har 63 personer anställda.

www.mitsubishielectric.se

Presskontakt

Martin Bergström

Martin Bergström

Exportchef

Relaterat innehåll