Gå direkt till innehåll
Mitsubishi Electric utökar med en ny försäljningsingenjör

Pressmeddelande -

Mitsubishi Electric utökar med en ny försäljningsingenjör

Mitsubishi Electric växer så det knakar och i sommar utökade vi med en ny försäljningsingenjör.

Göteborgskontoret fick utökning i augusti av en ny försäljningsingenjör, Peter Eknander. Peter kommer närmast från Metos Storkök i 3,5 år, där han arbetat som projektsäljare mot Byggsektorn. Hans erfarenhet som säljare är gedigen och sträcker sig tillbaka till 1985. Han har hunnit med att arbeta som säljare mot både dagligvaruhandeln, restaurang och storhushåll. Utöver det har han även arbetat 10 år som säljare på AB Podab med försäljning av tvättstugeutrustning mot fastighetssidan. (Återförsäljare, allmännyttan, riksbyggen, HSB, SBC och privata fastighetsägare)

I sin nya roll på Mitsubishi Electric kommer Peter att bearbeta befintliga och nya kunder i delar av Göteborg samt södra delarna av Västra Götaland och Småland. Hans tidigare erfarenhet av värmepumpar består främst av att ha arbetat på Vuab. Det han ser som den största utmaningen är i att försöka öka närvaron hos befintliga kunder samt att etablera samarbete med nya kunder inom hans distrikt. Avslutningsvis säger Peter följande om sin syn och förväntningar som ny säljare på Mitsubishi Electric:

- En mycket stimulerande utmaning att få arbeta med ett så starkt varumärke och i en organisation som jag känner har en mycket positiv anda.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Mitsubishi Electric Sverige tillhör Mitsubishi Electric B.V. och ansvarar för försäljning och support av egna klimatprodukter, såsom värmepumpar och luftkonditionering, i Sverige, Finland, Danmark och de baltiska länderna.

Huvudkontoret ligger i Stockholm med säljkontor i Göteborg och Lund. I Norden har företaget varit verksamma i mer än 30 år och har 63 personer anställda.

www.mitsubishielectric.se

Presskontakt

Anna Sjöström

Anna Sjöström

Presskontakt Head of Marketing

Relaterat innehåll