Gå direkt till innehåll
Träffa Mitsubishi Electric på Fastighetsmässan i Göteborg

Pressmeddelande -

Träffa Mitsubishi Electric på Fastighetsmässan i Göteborg

Den 2-3 september är det dags för Fastighetsmässan i Göteborg och Mitsubishi Electric kommer finnas på plats som utställare.

På Fastighetsmässan på Svenska Mässan i Göteborg kommer Mitsubishi Electrics Fastighetsavdelning MELPro finnas på plats. Vi berättar om vår senaste nyhet inom luft/vattensortimentet, Large Hydrobox. En hydrobox även för kommersiella fastigheter, utan frysrisk. Vi visar även upp vår storsatsning CRHV, den första kommersiella vätska/vattenvärmepumpen på marknaden med Mitsubishi Electrics unika Inverterteknik med applikationer som bergvärme/markvärme/sjö, frånluftsåtervinning/process samt processvatten eller i kombination.

Under mässan kommer även övrigt produktsortiment inom kommersiella fastigheter att presenteras samt MELcalc, vårt beräkningsprogram för såväl villa- som fastighetsvärmepumpar inom gruppen luft/vatten och vätska/vatten.

Med ett av marknadens bredaste sortiment har vi på Mitsubishi Electric förbättrat världens inomhusklimat i över 50 år. Vi är ett av de teknikledande företagen när det gäller värmepumpar och luftkonditionering. 

Vi ser nu fram emot att träffa mässans alla besökare för att få chansen att presentera vår Fastighetsavdelning och hur vi kan hjälpa er i jakten på ett behagligt inomhusklimat.

Välkommen att möta Mitsubishi Electric på Fastighetsmässan i Göteborg i monter B03:36.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Mitsubishi Electric Sverige tillhör Mitsubishi Electric B.V. och ansvarar för försäljning och support av egna klimatprodukter, såsom värmepumpar och luftkonditionering, i Sverige, Finland, Danmark och de baltiska länderna.

Huvudkontoret ligger i Stockholm med säljkontor i Göteborg och Lund. I Norden har företaget varit verksamma i mer än 30 år och har 63 personer anställda.

www.mitsubishielectric.se

Presskontakt

Anna Sjöström

Anna Sjöström

Presskontakt Head of Marketing

Relaterat innehåll