Gå direkt till innehåll
Välkommen till Mitsubishi Electric på Nordbygg

Pressmeddelande -

Välkommen till Mitsubishi Electric på Nordbygg

I april är det äntligen dags igen! Det har gått två år sedan förra gången och vi ser nu fram emot en ny Nordbygg-mässa. Vi hoppas att ni känner likadant och att vi träffas i vår monter. Vi kommer såklart ställa ut våra produkter och det kommer även att finnas några spännande nyheter.

Mitsubishi Electric har lång erfarenhet av Nordbygg och varit med på mässan under många år. För Anders Nilsson, Strategisk Produkt chef på Mitsubishi Electric är det sociala minst lika viktigt som produkterna under Nordbygg.

– Nordbygg är en av de största marknadsaktiviteterna som vi gör och ett av de viktigaste forumen för oss. Våra tidigare erfarenheter är goda. Mässan är en bra möjlighet att träffa återförsäljare, både befintliga och blivande, men även installatörer, konsulter och fastighetsägare, säger Anders Nilsson.

Mitsubishi Electric är en global jätte och har funnits i Norden i över 30 år. Inom klimatprodukter är företaget teknikledande med egna produkter inom luftkonditionering och värmepumpar. Företaget har en stor monter på cirka 170 kvadratmeter och plats för att visa upp en hel del produkter.

Flera nyheter utlovas
Vi kan utlova flera nyheter som kommer att visas upp på mässan, både för privatmarknaden med villavärmepumpar men framförallt vad gäller kommersiella system, där företaget satsar stort. Vi har under hösten lanserat både Large Hydrobox en luft-vatten värmepump för både kyla och värme till medel och större kommersiella fastigheter, samt ett nytt ventilationsinterface för att mycket energieffektivt värma och kyla luften i ett ventilationsaggregat. Inom villasegmentet har vi nyligen lanserat en multisplitlösning som har vår unika hyper heating-funktion, vilket innebär att värmepumpen behåller värmekapaciteten ner till -15C, samt garanterar värmeeffekt ner till -25C.

Framtidens krav
I dessa spännande tider med tuffare F-gas regler kommer vi även visa våra nya produkter med naturliga köldmedium, CO2 för att möta framtidens krav. Produkterna heter QAHV för kommersiella fastigheter och QUHZ för villavärme.

– Vi ser en fortsatt tillväxt vad gäller energieffektivisering av fastigheter och har flera intressanta systemlösningar som vi kommer att visa upp på mässan. Vårt tekniska kunnande och vår kvalitet gör att Mitsubishi Electric är ett företag i framkant och det hoppas jag att vi kan visa.

De personliga mötena ser Anders dock som det viktigaste med mässan.

– Vi är ett glatt, kunnigt och trevligt gäng och har en stor del av vår personal på plats. Mässan är viktig för oss alla på Mitsubishi Electric då det ger oss möjligheter att träffa och lyssna på våra kunder.

Kom till Älvsjömässan i Stockholm den 5-8 april och hälsa på Mitsubishi Electric. Kom förbi montern på något att äta eller dricka, ställ frågor och kolla in framtidens spännande produkter med naturligt köldmedium. Vi finns på monterplats A25:20.

För mer information om Nordbygg samt biljetter, besök www.nordbygg.se.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Mitsubishi Electric Sverige tillhör Mitsubishi Electric B.V. och ansvarar för försäljning och support av egna klimatprodukter, såsom värmepumpar och luftkonditionering, i Sverige, Finland, Danmark och de baltiska länderna.

Huvudkontoret ligger i Stockholm med säljkontor i Göteborg och Lund. I Norden har företaget varit verksamma i mer än 30 år och har 63 personer anställda.

www.mitsubishielectric.se

Presskontakt

Anna Sjöström

Anna Sjöström

Presskontakt Head of Marketing

Relaterat innehåll