Gå direkt till innehåll
Mr. Morisaki
Mr. Morisaki

Pressmeddelande -

Mitsubishi Electric tillkännager ny Branch President

Mitsubishi Electric Scandinavia är glada att presentera Shuji Morisaki som vår nya president.

Morisaki kom till Mitsubishi Electric Europe B.V. filial i Sverige i april i år. Hans tidigare roll var på Mitsubishi Electric USA där han arbetade för HVAC säljbolag i Atlanta, Georgia. Han har en stor erfarenhet på Mitsubishi Electric, där han började på företaget 1981. Han har också stor kunskap om den europeiska marknaden efter att ha arbetat på Mitsubishi Electric luftkonditionerings fabrik i Skottland (2005-2008) och som chef för säljbolaget i Spanien (2008-2011).

Med över 30 års yrkeserfarenhet inom luftkonditionering och kylbranschen i tillverkning samt försäljning och marknadsföring, ser Shuji Morisaki nu fram emot ytterligare en möjlighet att arbeta i Europa, denna gång för den skandinaviska grenen av Mitsubishi Electric Europe.

Morisaki planerar att till fullo utnyttja sin erfarenhet för att skapa ännu starkare affärer i Skandinavien och Östersjöområdet tillsammans med vårt skandinaviska team. Han tror att Mitsubishi Electric har mycket att erbjuda, särskilt när det gäller värmemarknaden där bolaget planerar att införa ytterligare produkter som presenterar värmepumparnas högpresterande teknik, och syftar till att expandera sin verksamhet genom att erbjuda högkvalitativa lösningar till sina kunder.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Mitsubishi Electric är en global ledare inom forskning och tillverkning av elektriska produkter som används inom kommunikation, hemelektronik, industriteknik, energi och transport.

Mitsubishi Electric Sverige tillhör Mitsubishi Electric B.V. och ansvarar för försäljning och support av egna klimatprodukter, såsom värmepumpar och luftkonditionering, i Sverige, Finland, Danmark och de baltiska länderna.

Huvudkontoret ligger i Stockholm med säljkontor i Göteborg och Lund. I Norden har företaget varit verksamma i mer än 30 år och har över 60 personer anställda.

www.mitsubishielectric.se

Presskontakt

Patrik Ek

Patrik Ek

Affärsområdeschef Sverige

Relaterat innehåll