Gå direkt till innehåll
Ecodan CO2 med stor varmvattenproduktion
Ecodan CO2 med stor varmvattenproduktion

Pressmeddelande -

Mitsubishi Electric lanserar unika Ecodan CO2

Ecodan CO2 använder det naturliga köldmediet CO2 vilket gör den till en grön värmepump. Mitsubishi Electrics senaste luft-vattenvärmepump Ecodan CO2 är den idealiska lösningen för nybyggda bostäder och för dig med stort varmvattenbehov. 

Ecodan CO2 är inte bara en grön värmepump, den är också ett energieffektivt alternativ till traditionell uppvärmning och ger en låg uppvärmningskostnad. Mitsubishi Electrics senaste luft-vattenvärmepump är den idealiska lösningen för nybyggda bostäder och för dig med stort varmvattenbehov. En tystlåten luft-vattenvärmepump som enkelt kan styras trådlöst via WiFi.

Fördelarna med Ecodan CO2:

- CO2 Köldmedium
- Låg ljudnivå
- Stor produktion av varmvatten
- För nybyggnation och passivhus
- Låg vikt
- MELCloud WiFi kommunikation
- Hög effektivitet på uppvärmning av varmvatten
- Inget lagrat färskvatten, ingen risk för legionella
- Inbyggd energiövervakning som standard

Ny energieffektiv och miljövänlig teknik inom luft-vattenvärmepumpar

Som kanske den enskilt viktigaste förnyelsebara lösningen är värmepumpar etablerade, beprövade och mycket ekonomiskt fördelaktiga i Skandinavien. För att i framtiden hjälpas åt att få ner utsläpp som påverkar växthuseffekten har Mitsubishi Electric tagit fram en ny line-up med luft-vattenvärmepumpar med C02 köldmedium. Ecodan CO2 luft-vattenvärmepumpar är den miljövänliga lösningen för framtidens nybyggda bostäder. Lätt att installera, använda och underhålla. Ecodan är optimerad att tillgodose ditt hems kompletta behov av värme och varmvatten.

-> Till produktsidan

Ämnen

Kategorier


Mitsubishi Electric är en global ledare inom forskning och tillverkning av elektriska produkter som används inom kommunikation, hemelektronik, industriteknik, energi och transport.

Mitsubishi Electric Sverige tillhör Mitsubishi Electric B.V. och ansvarar för försäljning och support av egna klimatprodukter, såsom värmepumpar och luftkonditionering, i Sverige, Finland, Danmark och de baltiska länderna.

Huvudkontoret ligger i Stockholm med säljkontor i Göteborg och Lund. I Norden har företaget varit verksamma i mer än 30 år och har över 60 personer anställda.

Mitsubishi Electric - Heating & Cooling

Mitsubishi Electric - Värmepumpar

www.mitsubishielectric.se

Kontakter

Anna Sjöström

Anna Sjöström

Presskontakt Head of Marketing

Relaterat innehåll