Gå direkt till innehåll
MELbus-Vent 5
MELbus-Vent 5

Pressmeddelande -

Mitsubishi Electric lanserar MELbus-Vent 5

MELbus-Vent 5 är en driftsoptimerings produkt för att få kyl/ värmepumpsanläggningen i kombination med ventilationsaggregatet att arbeta ännu mer energieffektivt. 

Omvandlar optimerar och fördelar utsignalen
MELbus-Vent 5 omvandlar och fördelar utsignalen från ett ventilationsaggregats styrutrustning till inkopplade värmepumpar i ett kyl/värmepumpsbatteri. Mellan MELbus-Vent 5 och interface PAC IF 013 B-E har vi Modbus RTU för att förenkla och göra kablage installationen till en lägre kostnad. För att övervaka anläggningen kan man enkelt hämta information från en punkt i MELbus-Vent 5 (via Ethernet) och överföras till övergripande styrsystem.

För bästa verkningsgrad
MELbus-Vent 5 drift optimerar anläggningen genom att kontrollerat stega in varje värmepump optimalt för bästa verkningsgrad. Vid in-stegning tas hänsyn till effekten och kompenserar för övereffekt i startskedet av varje värmepump, detta för högsta komfort. Vid avfrostning kompenserar systemet på bästa sätt för stabil tilluftstemperatur.

Leverans
MELbus-Vent 5 levereras monterad och testad i ett automatik skåp IP 65. I skåpsfront sitter en touch display för inställning och information.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Mitsubishi Electric är en global ledare inom forskning och tillverkning av elektriska produkter som används inom kommunikation, hemelektronik, industriteknik, energi och transport.

Mitsubishi Electric Sverige tillhör Mitsubishi Electric B.V. och ansvarar för försäljning och support av egna klimatprodukter, såsom värmepumpar och luftkonditionering, i Sverige, Finland, Danmark och de baltiska länderna.

Huvudkontoret ligger i Stockholm med säljkontor i Göteborg och Lund. I Norden har företaget varit verksamma i mer än 30 år och har över 60 personer anställda.

Mitsubishi Electric - Heating & Cooling

Mitsubishi Electric - Värmepumpar

www.mitsubishielectric.se

Kontakter

Anders Nilsson

Anders Nilsson

Strategisk Produktchef

Relaterat innehåll