Gå direkt till innehåll
Mitsubishi Electrics designmodell Kirigamine Zen byter utseende

Pressmeddelande -

Mitsubishi Electrics designmodell Kirigamine Zen byter utseende

Luft/luftvärmepumpen Kirigamine Zen för lätt tankarna till ett modernt konstverk med sin slimmade design. Nu har den bytt design och blivit ännu lite snyggare.

Mitsubishi Electrics designmodell Kirigamine Zen har blivit den optimala värmepumpen för den designmedvetna. Kirigamine Zens smala och luxuösa design sveper obemärkt in i ditt hem, och nu har den blivit ännu lite snyggare med nya former.

Den tidigare silverramen runt inomhusdelen är nu borta för att förlänga den blanka ytan. Men det är inte bara utsidan som har förskönats, även insidan har fått sig en uppdatering. Numera följer ett elektrostatiskt anti allergifilter med som standard och med en batteriindikator på fjärrkontrollen slipper du oförutsedda batteristrul. Vi kan garantera att så här har en värmepump aldrig sett ut tidigare!

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Mitsubishi Electric är en global ledare inom forskning och tillverkning av elektriska produkter som används inom kommunikation, hemelektronik, industriteknik, energi och transport. Huvudkontoret ligger i Häggvik, norr om Stockholm. Kontor finns även i Göteborg och Lund.

I Norden har företaget varit verksamma i mer än 30 år och har 63 personer anställda. Mitsubishi Electric Scandinavia ansvarar för försäljning och support av egna produkter i Sverige, Norge, Finland, Danmark och i de baltiska länderna. I Sverige har vi haft eget kontor sedan 1983. Våra produkter är utvecklade och tillverkade i egen regi, vilket ger oss en unik möjlighet att påverka och garantera absolut bästa funktion och kvalitet.

www.mitsubishielectric.se

Kontakter

Anna Sjöström

Anna Sjöström

Presskontakt Head of Marketing

Relaterat innehåll