Gå direkt till innehåll
IDH - Högeffektiv värmepump för krävande innemiljö

Pressmeddelande -

IDH - Högeffektiv värmepump för krävande innemiljö

Värmepumpen IDH är utvecklad för krävande och tuffa inomhusmiljöer, såsom smutsiga och dammiga lagerlokaler, verkstäder och köksmiljöer.

Med energieffektiva EC fläktar drar värmepumpskonvektor IDH ner den varma luftkudden från taket till golvnivå där den gör bäst nytta. Batteriet har 4mm lamelldelning och behöver inget luftfilter, luften passerar inomhusdelen utan problem.

Med en rumskontroll kan en eller flera inomhusdelar styras, men det går även att kapacitet styra en eller flera med analog signal från en övergripande styrutrustning. Med energieffektiv värmepumpning reduceras kostnaderna avsevärt för fastighetsägaren.

IDH levereras i 3 storlekar, med max värmeeffekt vid +7 utetemperatur på 16kW, 25kW och 31,5 kW. Den kan också leveres med Mitsubishi Electric unika utedel ZUBADAN - som har överlägsen värmekapacitet vid kalla utomhustemperaturer.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Mitsubishi Electric är globalt sett en ledande tillverkare och utvecklare av bland annat värmepumpar, luftkonditionering och olika typer av display produkter. I Sverige har vi haft eget kontor sedan 1983. Våra produkter är utvecklade och tillverkade i egen regi, vilket ger oss en unik möjlighet att ta ansvar för och garantera den absolut bästa funktion och kvalitet.

www.mitsubishielectric.se
www.mitsubishi-aircon.se
www.mitsubishivillavarme.se

 

Kontakter

Anders Nilsson

Anders Nilsson

Strategisk Produktchef

Relaterat innehåll

Relaterade event