Gå direkt till innehåll

Nyhet -

Välkommen Haris Puskar, ny teknisk säljare på MELproHaris Puskar

MELpro är Mitsubishi Electrics fastighetsavdelning som hjälper framförallt fastighetsägare och konsulter att hitta helhetslösningar för värme och kyla. Nu välkomnar vi en ny medarbetare i Stockholm som heter Haris Puskar! Här får du veta mer om vad han kan hjälpa till med och hur de första månaderna på jobbet har varit.

Att den tidigare Jönköpingsbon Haris Puskar alls bytte jobb berodde egentligen på att hans sambo fick jobb i Uppsala. ”Det var bara att hänga med” som Haris uttrycker det. Tursamt nog fanns det en utannonserad tjänst hos Mitsubishi Electric i Sollentuna som på pricken stämde med Haris kompetens och önskemål om arbetsuppgifter. Och nu har det gått drygt sex månader sen Haris började hos Mitsubishi Electric.

– Det som var viktigast för mig i jakten på ett nytt jobb, var att jag fullt ut kan stå för varumärket och produkterna. Eftersom jag jobbat nio år som kyltekniker och speciellt med just Mitsubishi Electrics produkter, visste jag att jag ville vara en del av det här företaget och den kvalitet de står för, säger Haris.

– Jag tycker det är kanon att jobba här. Jag är jättenöjd med arbetsuppgifterna, har bra kollegor, och som ny har jag fått fin hjälp oavsett vem jag frågar. Det känns tryggt, kompetensen som finns på företaget är otrolig.

En stor bredd på produkter och projekt

Mycket av det som Haris gör idag på Mitsubishi Electric var sådant han gjorde i sitt förra jobb. Exempelvis projektering och försäljning. Den stora skillnaden ligger i bredden på både produkter och projekt.

– Mitt jobb innebär att jag hjälper fastighetsägare, konsulter och även kommersiella återförsäljare att få fram optimala lösningar till deras objekt. Det gäller allt från mindre byggnader till stora fastigheter med komplexa värmesystem. På MELpro kan vi hjälpa dem från början till slut, säger Haris.

Att jobbet är varierat och består av problemlösning tycker Haris är några av de mest stimulerande delarna med jobbet.

– Ja, det här med bredden på produkter, att få sätta sig in i kundens värld, titta på ritningar och även komma ut på plats. Att hjälpa till och hitta de bästa lösningar till slutkunden är jätteroligt tycker jag.

Så med det sagt, tveka inte att ta kontakt med Haris Puskar om du som läser det här är i behov av produkter för kommersiella fastigheter. Du når honom på telefon 08-625 10 12.

Fem snabba fakta om Haris Puskar

Börjar alltid arbetsdagen med: Att dricka vatten, så att vattenreservoaren fylls upp.

Dold talang:Tillaga äggröra, det sägs att min äggröra spelar i en annan liga.

En person som jag skulle vilja träffa och varför: Min morfar, som gick bort alldeles för tidigt. Skulle vilja ta en öl med honom och tjöta lite.

På fritiden gör jag detta: Umgås med min sambo/familj. Kör en del cross/enduro också.

Vad inte alla vet om mig är att: Jag fick en medalj av Markoolio på en nattklubb för ett par år sedan.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Anna Sjöström

Anna Sjöström

Presskontakt Head of Marketing