Gå direkt till innehåll

Nyhet -

Välkommen David Törmä, ny teknisk säljare

David Törmä

Mitsubishi Electrics tillväxt i Sverige fortsätter i god takt. Senaste tillskottet på medarbetarsidan är David Törmä. Han tillträder en alldeles nyinrättad tjänst där han kommer att ansvara för segmentet kommersiella kyl- och frysaggregat.

David Törmä tänkte först bli lärare men hoppade av utbildningen när han upptäckte att han hellre ville jobba mer praktiskt. Hans teknikintresse ledde honom till en utbildning till kyltekniker. Senast kommer han från en tjänst som projektledare på Bravida men ser nu fram emot att få vara ut i fält mer och träffa slutkunder och installatörer.

– Jag vill gärna hjälpa till med teknisk kompetens, komponentval och dimensionering. Allt för att produkterna ska fungera optimalt. Säljfilosofin på Mitsubishi Electric är att vi vill hitta det bästa för kunden och hjälpa till att få rätt maskin på rätt plats. Det är ett vinnande koncept i längden att prioritera funktion och kvalitet, säger David Törmä.

ECOV, smart och hållbart val

Mitsubishi Electric har en längre bakgrund inom tillverkning av aggregat för kommersiell kyl- och frys än vad många kanske känner till i Sverige. Faktum är att företaget tillverkat kylaggregat för den kommersiella marknaden i hela 85 år. På sin hemmamarknad Japan är Mitsubishi Electric till och med marknadsledande inom kyl- och frys tack vare sina innovativa maskiner. Nu blir David ansvarig för segmentet för kommersiell kyl och frys där ECOV utgör spetsprodukten.

– ECOV är ett kyl- och frysaggregat som lever upp till alla punkter i F-gasförordningen genom sin energieffektivitet och med CO2som naturligt köldmediet. Eftersom spannet för förångningstemperaturen är så stort som från -35°C till -5°C är användningsområdet väldigt brett och anpassningsbar också, säger David Törmä.

Nu när både lagstiftningen och marknaden går mot strängare GWP-krav är tiden rätt för att investera i ett kylaggregat för kyl och frys med naturligt köldmedium.

– Jag tycker ECOV är en enkel instegsmaskin, både driftsäker och framtidssäkrad genom att GWP-värdet är så lågt som 1. Likaså är den lättinstallerad eftersom den inverterdrivna kompressorn och gaskylaren sitter inne i maskinen. Det är en spännande produkt som det ska bli kul att få jobba med, säger David Törmä.

För den som vill veta mer om ECOV nås David Törmä på 079-1429539.

Fem snabba fakta om David Törmä

Om du bara fick spela låtar av en artist under resten av ditt liv, vem skulle du välja?
Limp Bizkit. Det är bra blandning av rock, pop och punk.

Vad inte alla vet om mig är att…
Jag har hållit på med bågskytte och tävlade i många år.

Om du kunde resa i tiden, vart skulle du resa?
Jag vill se vad som ligger 100 år framåt. Om man gör samma teknikhopp som de som skett under min livstid kommer skulle det vara roligt att se hur långt man kommit om ytterligare 100 år.

Vilken syssla i hemmet gillar du bäst?
Laga mat.

På fritiden ägnar jag mig åt…
Motorcykeln, datorer och familjen.

Kategorier

Kontakter

Anna Sjöström

Anna Sjöström

Presskontakt Head of Marketing