Gå direkt till innehåll

Nyhet -

Välkommen Daniel Dalvin, ny utbildningsansvarig på Mitsubishi Electric

Daniel Dalvin

Rätt man på rätt plats. Ja, så är det verkligen med Daniel Dalvin som är ny produktchef för Mitsubishi Electrics utbildningar. Under sitt tidigare yrkesliv som servicetekniker har han nämligen alltid gillat att handleda lärlingar och sätta sig in i ny teknik för att sen sprida kunskapen vidare.

MELsmart Education skapades för återförsäljare och installatörer som vill lära sig mer om Mitsubishi Electrics produkter: hur de används, installeras och servas. Praktiska och teoretiska moment varvas vanligtvis och utbildningarna ges i digital form eller på plats i Örebro, Stockholm, Lund eller Göteborg. Och kurserna är uppskattade. Förutom möjligheten att bättra på sina egna kunskaper får deltagarna även tillfälle att bygga nätverk och utbyta kunskap med kollegor i branschen.

Under de senaste 13 åren har Daniel Dalvin arbetat som servicetekniker hos en återförsäljare av värmepumpar. I sitt nya jobb som utbildningsansvarig är det många delar han uppskattar, men kanske speciellt att få hålla utbildningar på plats, att få träffa människor och prata om teknik och värmepumpar.

Varför ska man då gå en utbildning hos MELsmart Education tycker Daniel?

– Det finns alltid något nytt att lära sig. Du blir aldrig fullärd i det här jobbet. Att gå en kurs ger en bredare kunskap och du får dessutom lära dig tips och trix som gör jobbet lättare, säger han.

Stor noggrannhet

Att Daniel Dalvin sökte sig till Mitsubishi Electric berodde på att det är ett starkt varumärke med ett gott rykte och en intressant bredd på produkterna.

– Jag uppskattar särskilt noggrannheten i hela kedjan, från tillverkning till utbildningar. Mitsubishi Electric är inget företag som lanserar halvfärdiga produkter direkt, det ligger ett enormt arbete bakom varje produkt. Jag har blivit mäkta imponerad när jag läser testsiffrorna i protokollen, säger Daniel.

Vill du gå en utbildning hos MELsmart Education och kanske träffa Daniel Dalvin på köpet? Besök https://mitsubishielectric.se/utbildning/ för mer information och tveka inte att kontakta Daniel Dalvin om du har frågor eller funderingar.

Fem snabba fakta om Daniel Dalvin

Dold talang: Jag är bra på att jonglera.

En person som jag skulle vilja träffa: Gärna Elon Musk.

Vilken av sakerna du äger tycker du bäst om? Min grill, den gör sommaren extra bra.

Vad inte alla vet om mig är att: Jag älskar att laga mat.

Vart skulle du vilja resa och varför? Japan, att se alla fantastiska tempel och uppleva kulturen på plats vore kul.

Kategorier

Kontakter

Anna Sjöström

Anna Sjöström

Presskontakt Head of Marketing