Gå direkt till innehåll
Välkommen Christian Stendahl – specialist på kyl- och värmepumpslösningar. (Och på att slå hole-in-one!)

Nyhet -

Välkommen Christian Stendahl – specialist på kyl- och värmepumpslösningar. (Och på att slå hole-in-one!)

Mitsubishi Electric Professionell, MELpro, hjälper dig som är fastighetsägare, återförsäljare eller konsult inom energi och fastighet att skapa smarta lösningar för energieffektivitet och komfort i fastigheter. Nu välkomnar vi Christian Stendahl till vårt kontor i Lund där han kommer att jobba som teknisk systemsäljare.

 

Att få till välfungerande och energibesparande kyl- och värmesystem kan ibland kräva en del, och vad är då bättre än att kunna bolla dina projekt med en kunnig säljare. Nu kompletterar vi vårt fastighetsteam med Christian Stendahl. Han ser fram emot att hjälpa dig att ta fram tekniskt genomtänkta system med rätt prestanda.

Från kryddor till VVS

Christian startade förvisso sin karriär som kryddblandare men hamnade år 2006 i VVS-branschen då han började arbeta som servicetekniker på Gunnar Karlsen Sverige AB. De senaste åren har han där arbetat med energikartläggning, försäljning och projektledning inom värme ventilation och kyla med fokus på energi och inomhusklimat. 

Att han sökte jobbet på Mitsubishi Electric berodde dels på hans växande intresse för kyl- och värmepumpslösningar och att han ville bidra med sina tidigare erfarenheter och kompetens i ett nytt sammanhang samt få nya utmaningar. Men också att han har hört mycket gott om företaget och produkterna av andra i branschen.

– Det jag ser mest fram emot är att lära känna både nya kollegor, kunder och samarbetspartners. Jag tycker det ska bli roligt att hjälpa kunder hitta rätt produkter och systemlösningar. En annan del av mitt jobb som blir kul är att ta fram helt nya lösningar och produkter på fastighetssidan, säger Christian.

Sitter du just nu med ett projekt inom värme och kyla så är du välkommen att höra av dig! Christian når du på 070-569 03 03 eller christian.stendahl@se.mee.com.

Fem snabba fakta om Christian

Börjar alltid arbetsdagen med: Med en stor tallrik gröt med bär, banan och mjölk. Därefter blir det en dubbel kopp kaffe på kontoret.

Dold talang: Att göra hole-in-one på golfbanan. Har lyckats med detta TVÅ gånger och siktar på en tredje.

En person som jag skulle vilja träffa: Det finns ju massor av unika och framgångsrika människor på olika plan där ute, men jag skulle utan tvekan välja min son och min sambo alla dagar i veckan.

På fritiden: Umgås jag mest med min sambo och snart 1,5 år gamla son och även med släkt och vänner. Utöver detta blir det en hel del träning i form av löpning och ibland padel och golf. Bollsporter generellt är något jag alltid har brunnit för.

Vad inte alla vet om mig är att: Jag spelade fotboll i över 20 år i fyra olika klubbar i divisionerna 2-5, där jag mestadels spelade vänsterback alternativt mittback, men även defensiv innermittfältare under några år.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Anna Sjöström

Anna Sjöström

Presskontakt Head of Marketing