Gå direkt till innehåll

Nyhet -

Välkommen Alexander Vigebo, ny säljare i Norrland

Alexander Vigebo
Alexander Vigebo

Med bred erfarenhet inom ventilation, kyl, styr och regler tar Alexander Vigebo plats i vårt rutinerade säljgäng i Norrland. Åsele-födda Alexander har bott i Sundsvall sedan 2011 och där kommer han också utgå från i sin roll som säljare, redo att möta och hjälpa kunder framförallt i södra Norrland.

Alexander började som servicetekniker inom ventilation, energi, styr- och regler. De senaste åren har han varit avdelningschef på Energi & Driftteknik i Sundsvall som är inriktade på skötsel och underhåll av tekniska installationer i fastigheter. Att det nu blir just Mitsubishi Electric han går till efter att nästan hela yrkeslivet jobbat på samma bolag, hur kommer det sig?

– Jag var nyfiken att göra något nytt, testa hur det är att vara på ”andra sidan”, det vill säga att få jobba med försäljning. Jag har jobbat mycket med produkter från Mitsubishi Electric och vet därför att det är produkter som jag kan stå för när det kommer till kvalitet. För att göra mitt jobb bra som säljare måste jag känna ett starkt förtroende för produkterna, det känns som en självklarhet.

Träffa kunder prio ett

Alexander har ägnat en stor del av den första tiden på jobbet att lära känna kunderna. Bland annat deltog han på Stora Nolia som nyss gick av stapeln i Piteå i år i början av augusti, men han har också varit på en mängd kundbesök i södra Norrland.

– Att vara ute och träffa kunder är den del av jobbet som jag speciellt gillar så klart. Och att tillsammans med installatörerna hitta bra, energieffektiva lösningar för både privata och kommersiella projekt. Jag ser fram emot hösten som ju är högsäsong för oss. Och får jag skicka med en hälsning till nya och gamla kunder så säger jag välkommen att höra av er till mig! Jag nås på 070-569 01 41 eller alexander.vigebo@se.mee.com.

Fem snabba frågor till Alexander Vigebo

Den här platsen skulle jag vilja besöka: Dubai skulle vara intressant att åka till. Att bli mäktad imponerad av alla deras byggnationer, det skulle jag vilja uppleva på plats.

Dold talang: Jag har ett extremt bra sifferminne.

En person som jag skulle vilja träffa: Svårt… Men Steve Jobs hade varit intressant och träffa medan han levde.

På fritiden gör jag detta: Försöker att umgås med familjen medan tiden finns, men det blir även en del renoveringar hemma.

Vad inte alla vet om mig är att: Hm, att jag är en väldigt dålig förlorare 😊

Kategorier

Kontakter

Anna Sjöström

Anna Sjöström

Presskontakt Head of Marketing