Gå direkt till innehåll
Välkänt ansikte tar över som teamleader på Mitsubishi Electrics fastighetsavdelning MELpro

Nyhet -

Välkänt ansikte tar över som teamleader på Mitsubishi Electrics fastighetsavdelning MELpro

Välkommen till nya rollen som teamleader säger vi till Torbjörn Flodén. Han är redan välkänd bland många av Mitsubishi Electrics kunder och samarbetspartners. I sju år har han haft rollen som teknisk systemsäljare på MELpro och har därmed varit med sedan starten av fastighetsavdelningen. Nu ser han fram emot att axla sin nya roll och styra MELpro mot nya stordåd.

Först och främst, vad gör MELpro fastighetsavdelning för den som inte redan vet?

– MELpro är en teknisk resurs för konsulter, installatörer och fastighetsägare. Vi hjälper till med alla typer av kommersiella projekt, allt från energiberäkningar till systemdesign. Vi är gärna ute på fältet och tittar på projekten och finns med hela vägen från projektering tills det är färdigt. Dessutom sitter vi utspridda över landet för att kunna täcka in nästan hela Sverige, säger Torbjörn Flodén. Han fortsätter:

– Att jag får möjlighet att styra MELpro känns extra kul nu när fokus på energi, miljö och inneklimat är större och viktigare än någonsin. Mitt mål är att Mitsubishi Electric skall vara bäst på marknaden när det gäller teknisk systemdesign.

Energismarta lösningar

Torbjörn har en äkta passion för teknik och här har vi någon som till hundra procent vill förstå och sätta sig in i den teknik han jobbar med. Det leder ofta till att man ser Torbjörn ute på fältet för att sätta sig in i förutsättningarna för ett projekt och kunna leverera den mest optimala systemdesignen eller föreslå justeringar för bättre drift.

– Alla i MELpro-teamet brinner för att skapa energismarta lösningar med marknadens bästa produkter. Genom att jobba med visualisering tidigt i projekten kan vi eliminera risker som att det uppstår missförstånd mellan försäljning och installation. Allt för att våra produkter skall vara enkla att använda och ge bästa resultat.

Varför borde fler kontakta MELpro tycker du?

– Även en felinstallerad värmepump ger en besparing men det går inte att jämföra med den besparing ett rätt installerat system kan resultera i. Vi är ett grymt team på MELpro, som har som fokus att få kunder att upptäcka och känna sig bekväma med våra produkter och se dess fulla potential. Vår hjälp är dessutom kostnadsfri, så tveka inte att höra av dig, säger Torbjörn Flodén.

5 snabba fakta om Torbjörn Flodén

Dold talang: Kan spela golf, i år har jag bara slagit bort 250st bollar.

En person som jag skulle vilja träffa: Oppfinnar-Jocke

Ett resmål jag skulle vilja besöka om pandemin tillåter: Resmål med bungalow-läge och kalla öl.

På fritiden gör jag detta: Jag spelar golf och så är jag engagerad i Vedums scoutkår. Jag är med i en föräldraförening som driver fastigheten, förvaltar och ser till att driften går ihop. Just nu har vi exempelvis sågat julgranar och tillverkat kärvar för att sälja.

Vad inte alla vet om mig är att: Jag har ett flertal medaljer i dragkamp.


Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Anna Sjöström

Anna Sjöström

Presskontakt Head of Marketing