Gå direkt till innehåll
Välkommen Stefan Sjöström!
Välkommen Stefan Sjöström!

Nyhet -

Ny säljare till Mitsubishi Electric

Nu förstärker vi säljteamet i Stockholm och Mälardalen med Stefan Sjöström som börjar som Sales Engineer på huvudkontoret i Sollentuna. Här får du veta lite mer om honom och vad han mest ser fram emot med nya jobbet!

Stefan är utbildad kyltekniker och hans karriär har kretsat kring ventilation, kylmaskiner, värmepumpar, driftsättning och felsökning samt säljsupport på fält. Närmast kommer han från Swegon, men han har tidigare bland annat arbetat på IVT Center med bergvärme, luft-vattenvärmepumpar och mycket mer. Till nya tjänsten tar Stefan med sig en bred erfarenhet och ett tekniskt kunnande.

– Det roligaste ska bli själva säljet, att få komma ut och träffa kunder och att kunna ge support till återförsäljare och installatörer, säger Stefan.

Främst kommer Stefan att arbeta med produkter för konsumentsidan, men han har lång erfarenhet av kommersiella produkter och system också.

Varumärket etablerat

Hur kom det sig då att det blev just Mitsubishi Electric som Stefan sökte jobb hos?

– I grund och botten var det själva varumärket som lockade. Det är etablerat, välrenommerat och Mitsubishi Electrics maskiner är av hög kvalitet med bra driftsäkerhet. Jag har jobbat med deras produkter tidigare, bland annat inom ventilation, så jag är rätt bekant med märket. Det känns bra att kunna tekniken nu när jag börjar som säljare.

Vi säger varmt välkommen till Stefan! Du når honom på 072-601 29 73 eller stefan.sjostrom@se.mee.com.

Fem snabba fakta om Stefan

Dold talang: Jag är rätt vass när det kommer till motor- och bilsporter.

En person som jag skulle vilja träffa: Svårt… Warren Buffett kanske skulle vara intressant.

Ett resmål jag skulle vilja besöka när det är möjligt med tanke på pandemin: Lite sugen på Mexico. Annars Galapagosöarna, de skulle vara mäktiga att se!

På fritiden gör jag detta: Jag umgås med familj och vänner. När tid finns ägnar jag gärna mig åt sportfiske norrut i Sverige.

Vad inte alla vet om mig är att: Jag håller på en del med aktier.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Anna Sjöström

Anna Sjöström

Presskontakt Head of Marketing