Gå direkt till innehåll
NORDBYGG 2018

Nyhet -

NORDBYGG 2018

Den 10-13 april är det dags för nästa upplaga av Nordbygg mässan och självklart kommer Mitsubishi Electric att finnas där. Vi kommer att presentera flera nyheter så vi hoppas verkligen att vi ses i monter A29:20

nordbygg-2018-monter

Mitsubishi Electric hoppas att besökarantalet ökar i år och att även branschfolk från södra Sverige kommer till mässan i högre antal än tidigare.

- Det har varit en sjunkande trend som vi hoppas vänder. Vi måste i år hjälpas åt att göra mässan kul och intressant att komma till, säger Anders Nilsson, Strategisk Produktchef.

Han ser Nordbygg som ett mycket bra tillfälle att träffa kunder, konsulter, slutbrukare, branschkollegor och marknaden i stort.

- Som vanligt har vi vår kompetenta och supertrevliga personal på plats, säger han.

Montern på drygt 160 kvadratmeter kommer att vara fylld av produkter, både för konsumenter och för den kommersiella marknaden.

- Nya direktiv och förordningar gör att branschen börjar ändra lite riktning, detta är utmanande och spännande, säger Anders Nilsson.

Företaget kommer att visa en hel del nyheter och en del produkter som har uppgraderats.

- I år visar vi en ny bergvärmepump för konsumentmarknaden. Nya utomhusdelar för luft/vatten, chillers, nya värmepumpsprodukter och styrutrustning i samarbete med vår styr- och kontrolldivision Factory Automation samt mycket annat.

Källa: Kyla & Värme

Biljetter till mässan

Kampanjkod: mitsubishinb18

Koden använder du för att registrera din biljett via denna länk »

Besök även vår digitala monter

nordbygg-karta

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Anna Sjöström

Anna Sjöström

Presskontakt Head of Marketing