Gå direkt till innehåll
Andreas Axh, ny systemdesigner på Mitsubishi Electrics Professionell, MelPro.
Andreas Axh, ny systemdesigner på Mitsubishi Electrics Professionell, MelPro.

Nyhet -

Berätta vad du vill uppnå och vi tar fram en lösning

Mitsubishi Electric Professionell, MelPro, hjälper dig som är fastighetsägare eller konsult inom energi och fastighet att skapa smarta lösningar för energieffektivitet och komfort i fastigheter. Nu välkomnar vi en till i gänget på MelPro, systemdesigner Andreas Axh. Och du, han vill ha mycket att göra!

Andreas hjälper dig med systemdesign i form av systemval, systembeskrivningar principscheman och andra underlag för ditt projekt. Han sätter våra produkter i ditt sammanhang. På MelPro har vi ett helhetstänk som ger dig mervärden när du väljer våra produkter till ditt projekt. Till exempel kan det betyda att du får en effektivare lösning än du räknat med om vi får tänka fritt utifrån de mål du vill nå.

Andreas kommer närmast från Scania CV AB där han bland annat arbetat med klimatsystem på lastbilar. Nu får han sätta sig in i en helt ny bransch men kan samtidigt luta sig mot att han kan mycket om värmepumpsteknik sedan tidigare.

– Jag är väldigt teknikintresserad och vill veta hur allt funkar. För mig är det väldigt spännande att få lära mig en ny bransch. Det är många nya produktmodeller att lära känna, men jag har bra och kunniga kollegor som stöd.

Ser fram emot kontakt med dig

Även om Andreas inte kan rabbla alla våra modeller utantill så har han kommit en bit på vägen redan. Att ha direktkontakt med kunder tycker han ska bli en av de roligaste delarna med nya jobbet hos Mitsubishi Electric. På frågan om vad han önskar att fler kände till om hans jobb svarar han följaktligen:

– Att jag finns och gärna hjälper till att ta fram systemdesign anpassat för just ditt projekt. Det är bara att höra av sig!

Det finns med andra ord ingen anledning att tveka om du just nu sitter med ett projekt inom värme och kyla där vi kan hjälpa till. Börja att vända dig till någon av våra säljare, du hittar dem här, så kan ditt projekt hamna på Andreas att göra-lista inom kort.

Fem snabba fakta om Andreas

En person jag skulle vilja träffa: Niklas Lidström. Han har varit en stor förebild och min idol sedan länge.

Favoritplats? På sjön. Mest har det blivit att åka motorbåt i Stockholms Skärgård, men i somras upptäckte jag kanot. En ny favorit.

Senaste gången jag lagade mat: Det var till mina barn, sötpotatismos och köttfärslimpa. Jag gillar att laga mat, speciellt om det är till fler än bara mig.

Drömjobb om jag fick välja om: Snickare. Jag gillar att jobba med kroppen, bygga saker och se ett resultat. Har många byggprojekt hemma.

En ledig dag: Rör jag gärna på mig, renoverar och är med mina barn som är 3 och 5 år.

Kontakter

Anna Sjöström

Anna Sjöström

Presskontakt Head of Marketing